Pages

Dapatkan info2 terkini mengenai Dewa 19 di www.facebook.com/Dewa19

Saturday, June 29, 2013

Once Mekel - 9 hingga 12 Jun 2013

Awal Jun lepas gi Konsert Once Mekel kat stadium Merdeka sama2 Kak Min's Family dan Rahman(my friend) .. lame gler Once tak perform kat Malaysia. Pagi 9 Jun gi jemput Once and his family kat KLIA. Sebaik sempat sampai KLIA time diorang br je landed.. ngam2 je fuh! Pas jemput diorang kat airport, trus gi Hotel Dorsett tempat diorang menginap. Dalam kul 4 petang pas solat zuhur kat Pavilion trus gi stadium Merdeka. Thanks to Amar coz bg kitorang masuk free and masuk pintu VIP hehe... pas solat maghrib dalam kul 9 mlm gak Once baru perform. Best gler... coz dpt lepak kat backstage dan dapat tgk Once n his band betul2 depan stage :) dalam kul 10 lbh baru habis dia perform. Sebelum balik hotel kitorang smpat gak la foto2 ngan band Once.. Sampai je kat hotel kitorang tunggu lak diorang(gi makan restoran Pelita and jalan2 kat KLCC), nak minta autograph untuk CD. Dalam kul 12 gak br dapat jumpe diorang. Once naik bilik hotel dlu coz anak dia nak tido.. so, kitorang lepak ngan band dia dlu.. dalam beberapa minit kemudian baru Once turun kat lobby hotel dan trus lepak ngan kitorang..finally :) besoknya Once da press conference and launching album tapi sayang  tak dapat gi coz keje. 11 Jun malam(pas balik keje), sempat lepak ngan diorang(Once and his Family) sama2 Iqa, Nayli dan Kak Yanie jalan2 kat IKEA and The Curve.. itupun xdapat lepak lama2 coz kena balik anta Iqa jumpe makcik dia untuk gi IJN(tengok nenek dia). 12 Jun, last day diorang kat Malaysia.. sempat gak jumpe diorang b4 berlepas kat KLIA, time ni tengah keje tapi selamber je kuar jap hahaha... Bye2 Once... sampai jumpa lagi!







P/s: nak gi konsert Metallica

1 comments:

Aaron Grey said...

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider an intro to my website on your next post, I’ll return the favor. Please email me back. Thanks!

Aaron Grey
aarongrey112 at gmail.com

Insurance blog

Post a Comment