Pages

Dapatkan info2 terkini mengenai Dewa 19 di www.facebook.com/Dewa19

Sunday, March 28, 2010

makan Ikan Bakar @ Tanjung Harapan




semalam gi makan sama2 family kat Medan Muara Ikan Bakar Tanjung Harapan, Port Klang. Tempat ni dekat jew ngan laut. So, nyaman jew udara kat sini malam2. Penuh gler lauk2 kat atas meja sampai xlarat nak makan. pe2 pun kenyang gler semalam!

Friday, March 19, 2010

umah lg renovate...

1st phase home renovation(ceiling plaster) start pg td n selesai kul 8 mlm. sehari jew die diorang leh siapkan terer2, mmg cepat n cool jew diorang wat keje. next phase psg lampu ngan kipas eletrik, yg ni keje my bro aish... sok lak die nak psg. terpaksa lew mlm ni gune kipas stand ngan lampu tido jew kt ruang tamu.

so, penat ngemas barang2 kat umah arini,
ptg td lak da discussion ngan my friends dr kul 3 lbh smpai lew kul 5
mlm ni xdpt nak tgk tv aish.... coz penat mengemas umh, tv pun mls nak angkat n pasang haha!

sok lak da volleyball competition kat INTEC, UiTM.
semacam penuh lak jadual haha!
mlm ni wat keje skit n cam biasa duk ngadap laptop hehe...
pastu tido...


p/s: my mom said, carilah orang yang mencintai kita bukan mencari orang yang kita cinta. huhu!

Thursday, March 18, 2010

tinggal sebulan, diulang SEBULAN! wah...

gler ar..nak kena siapkan report ngan development dlm sebulan je lg.
moga semuanya berjalan lancar amin.... agak sibuk skarang ni...
sampai peluang gi berdua2 ngan E*** ke Melaka pun disia2kan aish...


p/s: pas bulan Jun aku free... Jakarta wait for me uyeah!!!

Monday, March 15, 2010

Broga Hills...






13/3/2010
jam menunjukkan tepat 6.00 pagi bermulanya aktiviti memanjat Broga Hills, mengambil masa dlm 40 minit tuk sampai ke 1st peak. ada 4 peaks. cantik tempatnya... sangat sesuai tuk bergambar di sini hehe.. Dekat jam kul 10 kami bergerak menuruni Broga Hills... suatu pengalaman yang menarik.. :)

video

Saturday, March 6, 2010

Pasrah...

New videoclip from TRIAD, see more on my facebook :)

Friday, March 5, 2010

Mom's Birthday Party..







ari senin lepas da family gathering tuk celebrate my mom's besday :)



Monday, March 1, 2010

A true RoCkStar...


t-shirt br bli, menunggunya sampai... :)